CARNAVALSVERENIGING DE BOKKENRIJDERS
Opgericht 1956 Bokkendonk
CVDB
NIEUWE VOORZITTER EN MEDAILLES
NIEUWS-INFO 2019
BOUW CARNAVALSWAGEN 2019
BMGH 2019 OORKONDE WIM V.D.HELM
'NE BOK MÈ GAAUWE HÔRRES
D(R)EUN EN KOLDER
ONZE LEDEN
MUZIEK
FOTO' s WAGEN
FOTO's 2019 EVENEMENTEN
Bestand Downloaden
NIEUWE VOORZITTER EN MEDAILLES
DE  BOKKENRIJDERS PRESENTEREN EEN NIEUWE VOORZITTER IN MAART 2019

LINDA MAURIXZoals veel Bokkendonkse clubs hebben ook de Bokkenrijders kort na Carnaval 2019 hun laatste vergadering en bedankavond gehad. Dit keer nog belangrijker omdat de vereniging een moment kreeg van een aftredende voorzitter.
Mari van Pinxten had al aan het begin van het seizoen aangegeven dat hij na dit seizoen zou gaan stoppen.
Na dik 12 1/2 jaar waarin Mari als voorzitter functioneerde, na het 50 jarige bestaan nam hij het over van zijn broer, huidige ere voorzitter Carly, vond Mari het tijd voor een wisseling.
Er waren veel hoogtepunten en het was dan ook niet voor niets dan Mari gedurende zijn voorzittersschap een Koninklijke Onderscheiding ontving voor het vele verenigingswerk in allerlei verenigingen.
           

DE  KONINKLIJKE ONDERSCHEIDING        LINDA EN  MARI              MARI EN CARLY WORDEN FEESTELIJK BEDANKT


Mari mag zeker met trots terugkijken en wij wensen hem veel succes bij allerlei verenigingstaken zowel voor de Bokkenrijders als in zijn andere functies. 


        
 
Voor veel verenigingen zijn voorzitterswisselingen momenten waarbij men zorgvuldig wil handelen. Gelukkig hebben ook hier de Bokkenrijders een geweldig "mooie" troef in handen die klaargestoomd is voor het echte werk. Wat werd verwacht resulteerde na een voorstel van het huidige bestuur duidelijk in een met algemene stemmen besluit. 
Linda Maurix die haar carnavalscarriere al tientallen jaren opbouwde in een vertrouwd Bokkendonks nest wordt als nieuwe voorzitter gepresenteerd. De club heeft het maximale vertrouwen in haar uitgesproken, nadat zij onder meer al vele jaren de functie van secretaris uitvoerde naast Mari. Zij mag plaats nemen op de voorzitterstoel.
Hierbij weet zij zich gesteund door een dagelijks bestuur met Wendy Schakenraad als secretaris en Claudia Kraayvanger als Penningmeester. Mari blijft nog een jaar naast haar staan in een ondersteunende rol samen met Dennie v.d.Pas als lid van het bestuur.

De Bokkenrijders wensen, samen met veel andere carnavalsvierders in Bokkendonk,

LINDA vele mooie voorzittersjaren toe.HET  NIEUWE  DB  3.0    :     LINDA,  WENDY  EN CLAUDIA

VEEL  SUCCES


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LINDA  ONTVANGT MEDAILLE  VAN PRINS GEERT 2.0 EN ADJUDANT  DE VIETZZ

Dit voor het werk SPRINGBOKJES , JPC  en het aanleren  "dansen" MINISTERRAAD 

                       LINDA                                            LINDA   EN  WINIE


                                                           

PRINS  GEERT   2.0  EN ADJUDANT  DE   VIETZZ

                                           

JAN  25   JAAR  BOKKENRIJDER      CARNAVAL  MAART   2019

 

                       


      MEEST  OPLETTENDE  BOKKENRIJDER 2018

RIA   VAN  PINXTEN 

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van CV de “Bokkenrijders” in Bokkendonk werd Ria van Pinxten in de

“Bokkenstal “ van Gasterij de Zwaantjes gekroond tot meest oplettende Bokkenrijder 2018
.

 

Zij ontving deze begeerde titel in het bijzijn van genodigden en leden voor de vele aanwijzingen die zij door haar oplettendheid in het afgelopen jaar in Bokkendonk kon geven aan haar vereniging en bestuur.
Wat dit alles zo bijzonder maakt is dat zij dit deed ondanks enkele lichamelijke beperkingen die haar  tot enige rust dwingen.
Voorzitter Mari was enthousiast over dit lid en liet duidelijk horen dat de Bokkenrijders trots zijn op dit oplettende muzikale en goedlachse lid.
Daarna  werd de lange reeks van succesvolle acties opgenoemd die door de ideeën, inzet en vooral de aanwijzingen van Ria
door de Bokkenrijders in Bokkendonk konden plaats vinden.
Het applaus volgde luid tijdens de lovende woorden van de voorzitter.                  WINNAARS  VAN DE NIEUWJAARSORGANISATIE 2019

RON,  RIA , JOEP, RUUD EN INGE.
   

 

                                  GERARD EN  ANS  RAAIJMAKERS  60  JAAR LID / BOKKENRIJDER  FEBRUARI  2018                            


                    

CVDBNIEUWE VOORZITTER EN MEDAILLESNIEUWS-INFO 2019BOUW CARNAVALSWAGEN 2019BMGH 2019 OORKONDE WIM V.D.HELM'NE BOK MÈ GAAUWE HÔRRESD(R)EUN EN KOLDERONZE LEDENMUZIEKFOTO' s WAGENFOTO's 2019 EVENEMENTEN Bestand Downloaden