CARNAVALSVERENIGING DE BOKKENRIJDERS
Opgericht 1956 Bokkendonk
Activiteiten Bokkenrijders
Onze voorzitter Koninklijke Onderscheiding en Info
2018 'Ne Bok Mè Gaauwe Hôrres
2017 Gewaardeerde Bok
2018 Winnaar Dreun en Kolder, 60 jr Lid Gerard en Ans
Leden en functies
Muziek
Geschiedenis/Foto's
2018 Evenementen
2017 Gewaardeerde Bok
 

Dennie v.d.Pas  met “Passie” gewaardeerd.

 

 

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van CV de “Bokkenrijders” in Bokkendonk werd Dennie van der Pas in de “Bokkenstal “ van Gasterij de Zwaantjes gekroond tot meest gewaardeerde Bokkenrijder 2017.

 

Hij ontving deze begeerde titel in het bijzijn van veel genodigden voor de vele verenigingsinitiatieven die hij het afgelopen jaar in Bokkendonk tot ontwikkeling bracht.

Wat dit alles zo bijzonder maakt was dat hij dit deed naast zijn maandenlange militaire uitzending naar Mali waar hij voor ons land werd ingezet en zijn vrouw Silvy met de kinderen hier achterbleef. Voorzitter Mari van Pinxten was enthousiast over dit lid en sprak en liet duidelijk horen dat de Bokkenrijders trots zijn op dit muzikale en goedlachse lid. Daarna  werd de lange reeks van succesvolle acties opgenoemd die door de ideeën, inzet en uitwerking van Dennie in Bokkendonk konden plaats vinden. Het applaus hield niet op tijdens de lovende woorden van de voorzitter toen de materiële inzet bij o.a. de Gestelse Winterfair, de technische zaken bij de bouw van de carnavalswagen en natuurlijk zijn veelzijdige muzikale inbreng werden genoemd. Ook werd de waardering uitgesproken voor zijn bijdrage aan de redactie en promotie van de Ruwenberg Parkloop en de lokale sponsoractie.                                                    

Activiteiten BokkenrijdersOnze voorzitter Koninklijke Onderscheiding en Info2018 'Ne Bok Mè Gaauwe Hôrres 2017 Gewaardeerde Bok 2018 Winnaar Dreun en Kolder, 60 jr Lid Gerard en AnsLeden en functiesMuziekGeschiedenis/Foto's2018 Evenementen